Door het grote succes van de online speelgoedwinkel www.chocolate-moose.be kwam er een fysieke pop-up store in Herentals bij Boekhandel Bert Van Sande.

De Fraikinstraat 37 werd op 18 november omgetoverd  tot een heus paradijs voor klein en groot waar je naast kinderboeken, kinderkleding en kinderschoenen ook voor speelgoed terecht kunt.


Bij Boekhandel Bert Van Sande is er een 'shop-in-the-shop' waar kinderen en ouders terecht kunnen voor allerhande kwaliteitsspeelgoed in alle prijscategorien.

Zaakvoerster Jennifer Menten (foto) koos haar stek voor Chocolate Moose om het plaatje voor de kinderen in de Fraikinstraat compleet te maken.

Jennifer Menten : 'Naast houten speelgoed kan je er ook allerhande educatieve bouwdozen, doepakketten, poppen, knuffels en echt meisjes- en jongensspeelgoed kopen. Dit sluit perfect aan bij de kinderboeken, de kinderkleding en de kinderschoenen enkele huizen verder.

Klantenservice is zeer belangrijk. Vindt de klant het speelgoed namelijk niet in de pop-up store? Dan helpt een vriendelijke verkoopster het gewenste speelgoed via chocolate-moose.be - waar er keuze is uit duizenden artikels - in de winkel te bestellen.

De bestelling wordt dan de dag nadien thuis of in de winkel geleverd.'